xx

domingo, 12 de noviembre de 2017

Far de L'Albir


Ruta Del Far De L'Albir
Senderisme Familiar

El Centre Excursionista d'Alacant es reserva el dret d'anular aquesta activitat si les condicions climàtiques són adverses.

Informació de la Ruta:

La ruta està prevista iniciar-la a les 10:00, una vegada apleguem al aparcament que hi ha a l'entrada del Parc Natural de la Serra Gelada.
Des de la entrada agarrarem la senda pavimentada que recorre tot el trajecte de la ruta, siguint el camí realitzat als anys 60 per tal de donar servei al far.

 
Durant l'itinerari podrem gaudir d'un bonic paisatje marítim amb el Penyal de Ifach al fons mentre que, si mirem terra endins, vorem l'imponent Puig Campana, la Serra de Bernia, el Ponoch i inclús Serrella o la Serra d'Oltra si l'oratge ho permet. També podrem observar durant el recorregut els restes d'unes antigues mines d'ocre al barranc de la cala de La Mina, ja explotades per fenicis i romans.
Ja quasi al final del camí vorem un buit a la roca conegut com La Boca de la Balena i, en una lleu pendent, aplegarem al far hui en dia convertit en centre d'interpretació. Amb una miqueta de sort des del seu mirador potser descobrim algun dofí solcant les aigües del Mediterrani perquè és unes de les zones de la nostra costa amb major presència d'aquestos cetàcis.
Després d'un xicotet descans tornarem al àrea recreativa que hi ha a l'entrada, on menjarem i donarem per finalitzada l'activitat.

Data: Diumenge 12 de Novembre de 2017.

Lloc de trobada: Aparcament Decathlon d'Alacant (en front al Mac Donald), a les 9:00.

Informació i Inscripció obligatoria:

Centre Excursioniste d'Alacant, C/ Olozaga N º 3, Telèfon: 965253653, dijous de 20.30 a 22.30 hores.

Grup máxim de 25 persones.

No S'Admetran Inscripcions El Dia De L'Activitat.
No S'Admetren Gossos Excepte Si Són Guies.

Socis i Fills de socis: 0 €

No socis: 5 € (*). Fills de no socis: Gratis

(*) Obligatori haver-ho abonat abans de les 22:30 del dijous 9-11, a la sede del o per transfèrencia bancària (Banco Sabadell – 0081 / 1218 / 85 / 0001000309.)

Material necessari: Gorra o semblant per a protegir-nos del sol, calçat còmode, motxilla, crema solar, 1 llitre d'aigua (encara que al començament de la ruta hi ha dues fonts) i menjar per al dia.

Duresa: Baixa-Moderada.

Desnivell: 50 metres .

Distància: 5 Km (anada i tornada)

Duració: 4 Hores aproximadament.

Colaboradors del C.E.A: Alberto 609061520 y Patricia 650725100