xx

domingo, 30 de octubre de 2016

Via Verda d'Alcoi


Continuant amb la col.laboració entre el club i COCEMFE, el passat diumenge 23 d'Octubre es va celebrar una activitat de senderisme inclusiu per la via verda d'Alcoi.
A pesar que tota la setmana havia estat plovent, el diumenge va lluir el sol, potser que inclús de més. Van començar l'activitat des del poliesportiu Francisco Laporta, en direcció cap al barri de Batoi, al que no vam aplegar perquè l'últim tram no ofereix molt d'interés perque ja es clava en el traçat urbà. 

Van ser en total uns 9 km de recorregut amb molt bones vistes de les serralades que envolten Alcoi i els participants, uns 45 entre socis del club i usuaris de COCEMFE, vam gaudir d'un agradable dia de convivència a la natura. Com sempre, l'objectiu d'aquestes caminades no es el repte esportiu sinó afavorir l'accés a la muntanya i la natura per part de les persones amb discapacitat, alhora que normalitzem la seua presència en qualsevol àmbit. No tan sóls respecte als participants, en especial els xiquets, sinó també de la resta de persones amb què ens creuarem durant la marxa, com vam poder comprovar.

Esperem doncs, poder continuar amb aquest necessari projecte que ens il.lusiona i què, pel que gaudeix la gent, ens fa feliços poder desenrotllar.